Американка Джессика рассказывает о том, как она жила в испанской семье (Jessica talks about her host family in Spain)

Jessica (USA):


About three years ago I went and I lived in Madrid for a year and I stayed with a host family, and there was three boys: one was my age, one was two years younger, and one was, at the time he 9 years old, and it was one of the best experiences of my life. I stayed in a city outside of Madrid, it's called Alcola de Hernades, and it's about a 30 minute train ride from Madrid, from downtown Madrid.
Примерно три года назад я около года прожила в Мадриде в испанской семье, там было трое сыновей: один моего возраста, один на два года моложе и одному было тогда 9 лет. Редко когда в жизни мне жилось так хорошо. Я жила в пригороде Мадрида под названием Alcola de Hernades. До него из Мадрида ехать 30 минут на электричке, если считать от центра Мадрида.
In, I also went to school Monday to Friday. I went to a Spanish International language school, and so I went to class with Brazilians, French, German, Turkish, and so that was really good for my Spanish just because I was able to practice without having the ability to speak English, so my Spanish greatly improved, just from my friends, having to communicate to properly with them.
С понедельника по пятницу я ходила в школу - училась я в Испанской международной языковой школе, в классе у меня были бразильцы, французы, немцы, турки - в общем, всё это было очень полезно для моего испанского языка, потому что по-английски говорить возможности не было, я могла практиковаться в испанском, и он у меня намного улучшился. Просто от общения с друзьями.
My host family like I said was really wonderful. I would take the little one, Javi, my little brother, out a lot, we would go on what we called our citas, which is dates, so I would ask him where he wanted to go for our date and he would tell me, you know, like, in Madrid he wanted to see, one time we went to a wax museum, so he was able to visit the city which he did not have a lot of opportunity to do before that, so with the help of Javi and his host Mom, I was able to like thoroughly enjoy my Spanish experience and improve my Spanish as well.
Семья, в которой я жила и о которой я говорила, была просто чудесной. Я много ходила гулять с малышом Хави, он был мне как младший брат. Мы ходили с ним на citas, это значит "свидания" (так мы называли наши прогулки), я спрашивала у него, куда он хочет пойти на свидание, а он говорил мне: знаешь, вот что я хотел бы посмотреть в Мадриде. Однажды мы ходили в музей восковых фигур, так что он смог поездить в Мадрид, где раньше не часто мог бывать. Так с помощью Хави и его мамы я просто отлично прожила в Испании и к тому же улучшила свой испанский язык.
 

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

Поделиться: